Contacta amb Prohigiene

Si tens alguna pregunta sobre els nostres productes o serveis, pots omplir aquest formulari i des de Prohigiene, distribuïdors de productes d’higiene industrial a la província de Barcelona, ens posarem en contacte amb tu el més aviat possible.

 

Si ho prefereixes, també ens pots trucar o enviar-nos un whatsapp.

 

Contacta amb nosaltres

9 + 1 =

F.A.Q.

Com puc fer-me client de Prohigiene?

Fer-se client de Prohigiene és molt senzill: et pots posar en contacte a través del formulari de la web, el whatsapp o a través de trucada. I si prefereixes la visita d’un comercial, podem passar a visitar-te.

Què passa si demano un producte i no hi ha stock?

Les provisions de productes estan quasi assegurades i normalment no hi ha problema de ruptura d’stock. Tanmateix, si fos el cas, en un termini de 2-3 dies, el client rebria la comanda demanada.

Quant trigaré a rebre la meva comanda?

Rebràs la teva comanda en un termini de 24 hores (dissabte i diumenge no hi ha servei de lliurament).

Teniu productes d'higiene ecològics?

Sí, comptem amb una àmplia gamma de productes ecològics que tenen el certificat ecolabel i que generen menys residus i CO2 durant el procés de fabricació i, a més a més són més fàcils de reparar i reciclar: químics, cel·lulosa, detergents…

Què he de fer si tinc alguna incidència?

Estem a la teva disposició pel què necessitis. Pots contactar amb nosaltres a través del mail (info@prohigiene.es), telèfon o whatsapp: 653192169.