Sobre nosaltres

Darrere d’un gran projecte sempre hi ha un gran equip

 

Els nostres serveis

Prohigiene, avançant i creixent cada dia

Si alguna cosa ens fa especials en el nostre àmbit de treball és, sens dubte, el tracte proper amb els nostres clients. I perquè existeixi aquesta proximitat, és necessari explicar qui som, d’on venim i cap on anem.

Prohigiene no és només una empresa dedicada a la neteja. Ens agrada definir-nos com un grup jove de treballadors implicats, amb ganes i amb motivació per fer les coses cada dia millor. No obstant això, la joventut no està renyida amb l’experiència. Al nostre equip acumulem més de 17 anys en el sector però, les ganes de poder fer les coses a la nostra manera són les que ens van animar a apostar pel nostre propi projecte.

Què oferim?

A Prohigiene som distribuïdors dels principals productes i estris de neteja industrial així com maquinària per hostaleria, packaging… Però més enllà del què oferim ens agrada ser excel·lents en la relació amb el client:

  • tracte personalitzat
  • servei ràpid i urgent
  • instal·lacions
  • assessorament professional
  • servei tècnic

En definitiva, volem ser el teu proveïdor global per ajudar-te en tot el què necessitis. Confia amb nosaltres; tot allò que busquis ho trobaràs!

Experiència i confiança

Els anys de feina ens han donat l’experiència suficient per parlar amb coneixement de causa. Una confiança que sempre intentem transmetre als nostres clients.

Assessorament i garantia

Acompanyem els nostres clients en l’elecció dels productes i estris adequats per obtenir el millor resultat i amb la garantia d’utilitzar material de primera qualitat.

Avantatges pels nostres clients

Removem cel i terra per oferir el producte demanat pel client o per solucionar qualsevol possible incidència. Ens agrada oferir un servei ràpid i urgent. 

Compromís amb l’entorn i les persones

Som conscients de la importància del medi ambient i ens comprometem a treballar d’una manera responsable amb l’entorn i les persones.

Coneix al nostre equip humà

Darrere del camió, els mails, les visites, els descomptes, les instal·lacions, les trucades… hi ha una persona que ho fa possible: el Marcel, la Marian, l’Albert, en Raúl, l’Àlex, el Jesús… I cada una d’ells és necessari perquè la feina de Prohigiene amb totes les garanties tiri endavant.